Spalatorie self service Ploiesti – Super avantaje pentru soferi

0

Spalarea masinii intr-o statie self service este cea mai buna optiune pentru soferii carora le place sa se ocupe ei insisi de curatarea masinii. Acest lucru se datoreaza faptului ca o statie de auto spalare, cum este spalatorie self service ploiesti, este foarte flexibila. In acest mod, te asiguri ca masina este curatata perfect. Daca alegi o spalatorie self service moderna, atunci o sa ai la dispozitie si o serie de facilitati: spuma frisca, program prespalare cu sampon, program de clatire cu presiune, program de ceara perlata, program polish cu efect lucios, osmoza (clatire fara pete). La final, vei putea sa pleci cu masina in stare impecabila.

Beneficii spalatorie self service ploiesti

Exista foarte multe avantaje care sunt asociate cu spalarea auto cu autoservire. Spalatoriile self service sunt convenabile si in acelasi timp usor de utilizat. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu trebuie sa-ti faci grija in ceea ce priveste transportul echipamentelor de spalare pentru a-ti curata masina ca un profesionist. Curatarea se face cu ajutorul unor masinarii  profesionale, care vor face ca autoturismul tau sa arate impecabil la final.

Spre deosebire de o spalatorie clasica unde sunt implicati oameni care iti spala masina cu efort, la o spalatorie self service ploiesti acest lucru nu mai este necesar. Timpul de asteptare este de obicei mai mic, pentru ca nu trebuie sa astepti prea mult dupa alte masini. Cand ai ajuns la punctul de spalare, poti incepe sa cureti masina.

Serviciile de curatare auto self service sunt de inalta calitate si iti ofera acces la detergenti, consumabile si echipamente care te vor ajuta sa-ti speli masina intr-un timp foarte scurt. Vei economi astfel timp si bani.

Spalatoriile auto cu self service sunt mai ieftine decat spalatoriile clasice, unde de multe ori pe langa taxa de curatare, mai lasi un bacsis celui care s-a ocupat direct de curatarea masinii. Prin urmare, poti sa-ti speli masina de mai multe ori, cu mai putini bani. Apoi, timpul este pretios pentru tine. De multe ori cand mergi la o spalatorie auto clasica trebuie sa astepti alte masini din fata ta. Cand operatorii incep sa-ti curete masina, incepi o conversatie la telefon sau iti faci de treaba ca sa-ti omori timpul.

Insa atunci cand folosesti o spalatorie auto cu self service realizezi ca esti mai eficient. Poti sa mergi sa-ti speli masina la orice ora, fara sa fii presat de timp sau sa te incadrezi intr-un anumit interval. Confortul si flexibilitatea sunt cele mai importante avantaje pe care le ofera o statie de auto spalare masina, cum este Elephant Card Wash – spalatorie self service ploiesti.

Utilizarea de programe profesionale pentru spalare perfecta

Aceste echipamente cu care este dotata o statie de self cleaning te ajuta sa-ti cureti masina rapid si eficient. Oricine acceseaza facilitatile de spalare auto self service este asigurat ca are parte de servicii de curatare de calitate.

Astfel, o sa poti sa-ti speli masina in mod temeinic, pornind de la programul cu prespalare cu sampon, pana la clatire, ceara, polish si osmoza. In functie de preferinte si de timpul pe care il ai intr-o zi, poti alege sa treci prin toate aceste programe sau te poti rezuma doar la unele din ele, in functie de cat de curata sau murdara este masina. Pentru masinile foarte murdare, exista programe intense de curatare, iar pentru cele care nu sunt atat de murdare, poti alege programe de spalare usoara.

In fine, un ultim beneficiu al spalarii masinii la o statie de self service car wash este satisfactia personala. Pentru ca tu ca sofer te ocupi de curatarea masinii, vei fi pe deplin satisfacut de modul in care a fost realizata aceasta operatiune.

Descopera cele 3 statii spalatorie self service ploiesti Elephant Carwash de pe Strada Strandului, Gheorghe Grigore Cantacuzino si Strada Targovistei. Mai multe detalii pe www.elephantcarwash.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image