Unde beneficiezi de inlocuire display iPhone 6 la cele mai bune preturi

0

iPhone 6 a reprezentat unul dintre cele mai de succes modele de telefoane din toate timpurile. Cu un design elegant si cu niste caracteristici care fac fata si cerintelor actuale, telefonul a fost scos in anul 2014 de catre compania producatoare americana Apple. La momentul aparitiei, acesta avea un display de 4.7 inch si o memorie de stocare interna de 32GB ca optiuni standard.

Din acest punct de vedere, putem spune chiar ca telefonul inca bate la capitolul fiabilitate si dotari chiar modele de generatie mai noua. Acesta este si motivul pentru care telefoanele Apple din modelul respectiv sunt inca vanate si astazi, la aproape patru ani de la aparitia lor. Sunt insa si situatii in care trecerea timpului si-a pus amprenta din plin pe telefonul tau Apple.

Subtire si cu un ecran generos, telefonul este totusi un gadget extrem de vulnerabil in fata socurilor de natura mecanica, indiferent ca vorbim aici de lovituri sau cazaturi accidentale. Astfel, este foarte simplu sa scapi telefonul de pe birou si sa ti se crape ecranul.

De asemenea, purtarea in buzunar sau chiar in geanta, in lipsa unei huse protectoare adecvate, poate produce zgarieturi si crapaturi ale ecranului, care cu greu pot fi remediate. Din acest motiv, ar trebui sa te intereseze o inlocuire display iPhone 6, pentru a prelungi viata unui gadget de care nu vrei sa te desparti atat de usor.

Ce trebuie sa stiu pentru o inlocuire display iPohone 6

In primul rand, trebuie spus ca o inlocuire display iPhone 6 nu se poate face atat de usor precum crezi. Mai mult decat atat, nu este o operatiune pe care sa o faci de unul singur acasa, mai ales daca nu te pricepi sau nu ai experienta in acest domeniu. Aceasta si prin prisma faptului ca un display pentru un astfel de telefon nu este chiar atat de ieftin, iar orice deteriorare a sa va conduce automat la pierderea garantiei si la aruncarea banilor pe fereastra.

Prin urmare, sfatul nostru este sa apelezi la un service specializat in livrarea si montarea de display-uri pentru dispozitivele Apple si nu numai. Unul dintre operatorii care ofera astfel de servicii este glassgsm.ro. Aici, vei gasi o gama larga de servicii si de produse oferite. Incepand de la simple huse pentru telefoane, pana la folii protectoare si inlocuiri de piese si accesorii, toate le poti gasi asezate pe categorii.

Mai mult, in cazul in care un anumit produs nu este disponibil, se poate face comanda, iar acesta va veni in cel mai scurt timp. Iar odata ce ai optat pentru o inlocuire display iPhone 6, poti spune ca telefonul tau a capatat o noua viata. Practic, aspectul acestuia va fi ca nou. In plus, poti beneficia si de un bonus valoric, prin care iti poti achizitiona pentru acesta o folie protectoare sau o husa, menite sa ii prelungeasca si mai mult viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image