Need for Speed World primeste unda verde pentru 20 iulie

0

În timp ce versiunea closed-beta, a jocului celor de la Electronic Arts, se apropie de finalul celei de-a treia luni, cei din interior, cat si cei care asteapta sa puna mana pe el, au o zi de incercuit in calendar: 20 iulie. Atunci, jocul de curse paraseste stadiul de beta si se deschide publicului.
In  acea marti, puteti sa va logati pe situl jocului, si sa descarcati gratuit prima versiune a jocului. Versiunea gratuita ne da accesul la cursele open-world, urmaririle politiei, si 10 nivele de evolutie.
Odata cu lansarea jocului, EA va da publicului si un Starter-Pack, la pretul de 20$. Acesta va contine un level cap de 50, o Toyota AE86, exclusiva pentru pack, si SpeedBoost in valoare de 20$ (moneda in-game), plus jucatorii vor primi discount-uri la power-up-uri, double experience, si la masinile de inchiriat.
In plus, EA a anuntat, ca cei ce vor face precomanda la StarterPack, vor primi acces imediat la closed-beta, si vor putea juca varianta finala cu o saptamana mai repede de lansare, incepand cu 13 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image