07-bmw-m6-spy-june-carpix
Iata ca viitoarea generatie BMW M6 si-a facut prima aparitie pe drumurile publice si se zvoneste ca aceasta va fi scoasa din productie odata cu aparitia noii caroserii. Prototipurile de teste ne indica faptul ca simbolul BMW va continua sa se situeze in varful gamei BMW.
In ciuda aparitiei unui raport recent publicat de Autocar, care speculeaza faptul ca BMW are de gand sa omita M6 din viitoarea gama, sursele noastre indica faptul ca M6 F12 e inca in carti.
Pentru moment nu prea exista multe detalii, dar probabil ca noul M6 va fi propulsat de un motor V8 de 4,4 litri, ce livreaza aproape 600 CP, asemanator celui de pe viitorul BMW M5. Ca si la Seria 6 obisnuita, si la BMW M6 ne asteptam sa vedem o serie de elemente de design preluate de la Gran Coupe, inclusiv o parte fata agresiva si o bara spate cu difuzor integrat.
Dupa cum se poate vedea si in fotografia de mai sus, M6 are in continuare aripile spate evazate si sistemul de evacuare cu patru tevi, specifice modelelor M.
Viitoarea generatie BMW Seria 6 va fi prezentata la Salonul auto de la Paris in septembrie, iar noul M6 va fi prezentat un an mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image