Cum am promis, o sa fac un articol la fiecare sfarsit de saptamana pentru  a promova alte articole propuse de voi. Am vazut ca in prima saptamana nu prea sau incumetat multi sa trimita articole desi articolul a avut peste 250 de vizualizari.

In aceasta saptamana:

  •  Blog-Spot ne invata cum sa ne facem un blog fara nici o investitie: http://blog-spot.ro/ – foarte interesant articolul pentru bloggeri incepatori
  • Alex ne invata cum sa abordam vizitatorii blogului: http://www.verycreative.ro/modul-de-abordare-a-vizitatorului/ – mare dreptate in acest articol
  • Ciprian ne explica fenomenul Google Dance: http://cipriang.ro/2012/03/despre-google-dance.html – habar nu aveam de acest fenomen 10+
  • Batonel tine mortis sa nu injuram de morti si ii dau mare dreptate: http://batonel.eu/2012/02/de-ce-injuri-de-mortii/ – cam asta e injuratura la Romani
  • Viata la tara si un nou serial Romanesc: Las Fierbinti – http://las-fierbinti.org/las-fierbinti-serial-nou-romanesc – Am urmarit serialul :)) Comedie specific Roamneasca
  • Daniel Botea ne recomanda „Miercurea fara carne” – http://danielbotea.blogspot.com/2012/02/miercurea-fara-carne-29feb2012.html – initiativa interesanta

3 thoughts on “Articole interesante: 04.03.2012

  1. EDUCATIA – ELIXIRUL VIETII LUNGI

    Deviza mea :
    "Intr-o minte ingusta se sugruma si cea mai tare ideie!"

    Cunoastem cu totii teorema conform careia in spatele fiecarui barbat de succes se ascunde o femeie puternica, insa ne e mai putin cunoscut faptul ca in spatele fiecarui barbat care traieste mult se afla o femeie instruita.

    O femeie educata poate oferi mai mult decat o conversatie interesanta. Aceasta influenteaza in bine sansele la o viata lunga, atat pentru ea cat si pentru partenerul de viata, rezulta dintr-un studiu realizat de catre Dr. Robert Erikson si Jenny Torssander, cercetatori in cadrul Institutului Suedez de Cercetare Sociala din Stockholm. Mai mult decat atat, educatia partenerei de viata pare sa influenteze durata de viata a unui barbat chiar mai mult decat propria educatie, raporteaza suplimentul de sanatatea al BBC NEWS.

    Studiul a fost realizat asupra 1.5 milioane de angajati suedezi cu varste cuprinse intre 30 si 59 de ani si a descoperit ca un barbat a carui partenera de viata nu a terminat studiile liceale are cu 25% mai multe sanse sa moara mai repede decat un barbat a carui partenera are studii superioare. Bineinteles ca nivelul educatiei are o influenta pozitiva si asupra vietii femeii; o femeie fara studii superioare are cu 53% mai multe sanse sa moara mai repede decat o femeie cu educatie universitara.

    Motivul e urmatorul: cu cat o femeie e mai bine educata cu atat e mai probabil ca aceasta sa inteleaga nevoile familiei sale si sa se ocupe de sanatatea acesteia. Dupa cum precizeaza raportul studiului “in general femeile isi asuma mai multe din responsabilitatile casei decat barbatii, prin urmare educatia femeii ar putea fi mai importanta pentru stilul de viata al familiei -spre exemplu cand vine vorba de obiceiurile alimentare (care,la randul lor,influenteaza starea de sanatate)- decat educatia barbatului.”
    Dr. Erikson a elaborat informatiile intr-o discutie cu Reuters Health declarand: “Putem sa presupunem cu usurinta ca femeile cu educatie superioara au sanse mai mari sa descopere toate mesajele importante referitoare la sanatate care circula in societate si multe din ele sa le aplice in propria familie.”

    Acelasi studiu mai arata ca si barbatii pot influenta in bine durata de viata a partenerei. Pozitia sociala a sotului, instructia universitara ,prestigiul si faima profesionala determinata de ocupatia acestuia (si venitul lui), au o influenta mai mare asupra duratei de viata a partenerei decat propria ocupatie. In plus, barbatul este cel care poate da mai multa incredere femeii,mai ales in momentele delicate,sau dificile.Si uite asa,probabil ca nu intamplator, barbatul a fost catalogat drept "capul familiei",daca nu virtual cel putin pe rolul fiscal.

    In consecinta,dragi barbati,cand vreti sa va intemeiati o familie,nu mai umblati dupa femei foarte frumoase cu balcoanele bine pozitionate sau picioarele izvorand direct din plombe , nici dupa cele cu multi bani,case masini si parinti cu conturi grase ,ci cautati una educata,bine instruita ca veti trai mult si veti fi mandri de voi.

    Si nu uitati constatarea mea: "O femeie frumoasa dar neinstruita ramane totusi….o femeie cu un trecut frumos ; o femeie desteapta ramane desteapta toata viata !(c.m.)

  2. SFARSITUL LUMII

    Mi s-a cerut sa raspund la o intrebare,pana la urma,fireasca:

    “ Daca va fi si cand va fi sfarsitul lumii”.

    Dupa calcule foarte laborioase,matematica comportamentului uman,statistica si sistemul conturilor anuale m-au condus la o concluzie neasteptata si surprinzatoare:

    Este cert ca omenirea va avea un sfarsit mult mai apropiat decat ne-am imaginat si pot demonstra acest lucru pe un model socio-matematic care a transformat totul in „legitati”una mai ferma decat cealalta:.

    Legitatea nr. 1. Femeile sunt frumoase,din ce in ce mai frumoase. Cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai ingrijite,mai pedante,mai cultivate,astfel ca devin si mai frumoase. Deci frumusetea femeilor se potenteaza,dar oare pana cand?

    Legitatea nr. 2. Din statistica demografica putem demonstra ca femeile frumoase nasc in majoritatea cazurilor fete. Iar fetele sunt intotdeauna mai frumoase decat mamele lor.Exceptiile sunt sub 10%

    Remarca fundamentala nr.3: In randul femeilor,in general,dar al celor scolite si ambitioase,in special, s-a dezvoltat patura femeilor destepte,instruite,pentru care educatia si performanta sunt mai importante decat amorul. Elita femeilor frumoase- pe de o parte, si turma barbatilor “mototoli”- pe de alta parte ,vor accelera procesul de imputinare a speciei umane.

    Regula nr.4.Barbatii superindustrializati,alergand dupa bani,dupa vile,dupa masini care de care mai „bengoase”nu se mai ocupa de frumoasele lor neveste ci isi petrec timpul intim,nu de putine ori in chefuri si orgii cu secretarele,asistentele si consilierele personale , care,la randul lor, sunt tot mai tinere,corespund criteriilor „femeii matematice”(pieptul proeminent,picioare izvorand din plombe,blonde ca soarele,etc),dar care nu fac copii pentru ca nu sunt maritate.Stapanii lor nu vor sa se lege la cap cu ..o pensie alimentara,..iar dupa cativa ani le schimba.Si asa ajung la 26-28 de ani,bine rodate si cu experienta,dar pe care nu le mai ia nimeni,chiar daca ele tot spera.

    Prapadul nr.5. Aceasta este patura femeilor in slujba sefilor,care dau totul dar nu le place munca ,instructia,cartea,educatia.Ele se pot si marita cu acei barbati care umbla in tenisi,adidasi,blugins si cu rucsacul pe spate(pe post de geanta diplomat),vor trai tot mai greu si vor sfarsi in mizerie,despartiti,iar eventualele progenituri prin caminele de abandonati.

    Legea elitei nr. 6.Femeile frumoase (descrise in prima categorie) instruite, educate,elegante isi fac un clan al lor,petrec si se distreaza impreuna,refac matriarhatul,iar cand vor mai multa intimitate, desfatarea femeii fatale, in cel mai mic “grup”posibil(2) ,va insemna amorul in doua, pentru ca lesbianismul le sta la indemana. (s-a vazut ca deja este in expansiune).

    Legea irationalului nr.7.In ceea ce-i priveste pe barbati,homosexualitatea este si mai puternic raspandita si se bat chiar pentru legalizarea ei.In acest fel imperecherea logica si biologica se transforma in clanizarea masculilor si separat a femeilor precum cea a cucilor.

    Legea faradelegii nr.8.Concomitent s-a diversificat si productia de instrumente tehnice de falsa satisfactie, care de care mai sofisticate ,dar lumea uita ca ….. femeia gomflabila nu face copii.

    ……..Si uite asa,peste vreo mie – doua de ani,oamenii vor disparea…., ultimele exemplare ramase mancandu-se intre ele.. cea mai buna dovada fiind aceea ca au inceput s-o faca inca de pe acum. Concluzia este ferma si nu lasa loc la comentarii.

  3. BLOG
    “ CONCEPTIILE LUI DRAGAN”

    AFACERILE SI CONDUCEREA LOR
    Legitati:

    . Cele patru mari cauze ale perturbatiilor in functionarea companiei pe care o conduceti se regasesc aici :
    – Absenta prognozei si planificarii ;
    – Orientarea antieconomica (prin supraestimarea tehnicii) ;
    – Absenta procedurilor si delegarilor,
    – Absenta controlului
    Sa nu scapati din vedere marile pretentii ale secolului nostru : nivelurile superioare ale conducerii apartin celor indrazneti,care au cunostintele necesare si vointa sa reuseasca,celor animati de dorinta de a scapa cat mai rapid de treptele inferioare ale scarii ierarhice si a intra cu fruntea sus in randul elitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image