In ultima vreme nu prea am mai vorbit de jocuri si de aceea va pun la dispozitie un site in care puteti sa jucati Remi Online dar si alte multe jocuri cum ar fi: sah, poker, septica, table etc.

Pentru cei care stiu aceste jocuri pot combate plictiseala de la servici sau de acasa, pur si simplu daca nu ai ce face poti intra pe remi-online.ro si vei avea ce sa alegi. Eu stiind majoritatea jocurilor de pe acest site pot spune ca sunt foarte fericit sa-i bat pe cei mai slabi la sah si table.

Interesant este faptul ca te poti loga fara cont, cu noul design adus site-ului te poti loga direct prin contul de facebook. Deci nu mai trebuie sa-ti faci cont pentru a juca jocurile tale preferat.

O functie foarte importanta adusa site-ului este: stinge lumine – aprinde lumina, asadar daca designul site-ului te deranjeaza il poti schimba doar cu un singur clic.

Eu sunt un fan Remi si cand timpul ma lasa pot spune ca joc atat online cat si real. Despre sah nu prea am ce spune pentru ca in urma cu cativa ani am luat locul 2 in orasul Pietesti (pe tot orasul) asa ca daca dai peste mine nu ai nici o sansa.

Cu biliardul nu le am deloc, nici online si nici in realitate. Poker-ul mi se pare un joc de noroc asa ca eu unul nu-l apreciez insa daca tu ai talent ti-l poti incerca pe acest site.

SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image