Gatiti in casa de Sarbatori sau comandati mancare!

0

Multe persoane ( in frunte cu mine ) lucreaza pana pe data de 24 Decembrie si nu putem apela la parinti sau la bunicii nostrii pentru pregatirile necesare zilei de Craciun sau de Revelion asa ca cea mai buna solutie in opinia mea pentru a fi la zi cu preparatele culinare specifice acestor Sarbatori este sa apelam la o firma care ofera Servicii de Catering deoarece putem economisi timp pe care poate nu il avem. Poate ca sefii nu sunt intelegatori si nu ne lasa sa plecam de la munca cu 2-3 zile inainte, sau poate trebuie sa calatorim.

 Si chiar daca il avem nu este mai bine sa il folosim in scopuri personale, sa mergem la cumparaturi, sa stam cu familia, sa ascultam muzica sau sa ne uitam la televizor ? Eu asa o sa fac! De ce sa pierd acest timp in bucatarie la cuptor sau la aragaz din moment ce exista foarte multe firme ce ofera catering de sarbatori si la preturi foarte bune ? E de ajuns ca facem o cautare pe internet si vom gasi destule .Si in plus sunt sigur ca ne vor servi cu mancaruri traditionale foarte bune, de la tipicele sarmale pana la caltabosi, toba, racituri sau carnati si sorici. Impreuna cu prajituri de casa precum cozonaci, tort sau chec.

Sunt sigur ca eu asta o sa aleg deoarece viata este scurta si trebuie sa profit de toate momentele importante pe care le traiesc pentru a le petrece cu familia sau cu prietenii apropiati si nu voi pierde ziua de Craciun in Bucutarie. Voi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image