Am vazut „Jack Reacher” – Ultimul film al lui Tom Cruise:

0

In sfarsit am reusit sa vad filmul „Jack Reacher”, un film care l-am amanat de foarte multe ori din cauza timpului , un film ce il are in rolul principal pe Tom Cruise si in rol secundar pe frumoasa Rosamund Mary E. Pike (probabil o stiti din filmul „The Big Year” sau din filmul „Johnny English Reborn”).

La inceput a parut plictisitor din cauza lipsei de actiune si fazele atipice pe care le vedem in toate filmele, pe parcurs filmul a devenit destul de interesant, adica mi-a starnit interesul si parca timpul a zburat pe langa mine si am ajuns la final.

Totusi la un film cu Tom Cruise ma asteptam la actiune mai multa, adica din 2 ore si 10 minute nu cred ca avem actiune mai mult 20 de minute, insa per total este un film bun care merita vazut cu prietena la cinema.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image