Unde pot vedea Dallas Online ? Raspunsul este aici !

0

Cu asa multa varietate de posturi TV si asa multi provideri de televiziune, care ne pun in grila tot mai multe si mai diversificate programe TV, e imposibil sa nu avem emisiuni sau programe favorite.

Singurul fapt care ne impiedica sa urmarim emisiunile preferate sunt cu siguranta concediile actorilor sau a oamenilor de televiziune, iar asta se intampla de doua ori pe an cand efectiv nu sti ce sa mai urmaresti la TV. Odata vara, cand au cel mai mult concediu si odata iarna care de obicei vine dupa sarbatori si tine pana prin luna februarie.

O parte din televiziune au gasit in asta cheia succesului si de aceea au scos emisiuni care s-au intins pana acum, la sfarsit de ianuarie, iar ca si exemplu putem spune asta despre emisiunea Top Chef de pe Antena 1.

Tot programul Antena 1, a iesit in prim plan in luna Ianuarie cand a lansat serialul Dallas online, care are un succes deosebit mai ales de la publicul feminin care urmaresc fiecare episod de la inceput pana la final fara rasuflare. Este vorba despre un sezon nou lansat in 2012 si care v-a avea in jur de 20-30 de episoade.

Din concediul de iarna s-a intors si Dan Negru si a dat drumul la noul sezon al emisiunii Plasa de stele care v-a avea cu siguranta succes si rating garantat.

Pe partea PRO TV-ului nu am foarte multa lauda, deoarece mi se pare ca dau putin inapoi. De la terminarea sezonului 2 a-l show-ului Vocea Romaniei, tot programul lor e o harababura curata. Puteai sa vezi Pariu cu viata, Spitalul de dementa, Tanti Florica si alte seriale si emisiuni tv urmarite de un public foarte mare. Sa

Sa nu mai povestim de faptul ca au sistat episoade noi din Las Fierbinti din sezonul 2 fara sa anunte nimic, nici macr sa spuna ca este ultimul episod. Probabil ca vor reveni cu episoade noi din luna Februarie.

Va recomand totusi sa ramaneti alaturi si de PRO TV mai ales ca de la sfarsitul lui Februarie, sezonul 3 Romanii au Talent va fi in voga pe marile ecrane si cu siguranta toti romanii vor urmari acest serial.

Voi ce emisiuni TV sau seriale aveti preferate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image