O poveste castigatoare! Pariurile sportive te pot face castigator..

0

Suntem in plina criza si banii sunt tot mai putini, insa intodeauna exista salutii sa-i inmultim, fara prea multe eforturi si fara batai de cap. Totusi exista si riscuri, insa stiti vorba „nu risti, nu castigi”, asadar va spun o poveste care o sa va impresioneze din toate punctele de vedere.

Din cand in cand pot spune ca mai joc la pariuri sportive, stiu in mare parte rezultatele meciurilor si uneori risc, insa am o inspiratie care ma face mereu castigator. Asta pana intr-o seara cand m-am hotarat sa pariez cate 100 ron pe 3 meciuri, aceste meciuri sa nu va ganditi ca erau riscante insa aveau cote echilibarate, 2.50 este o cota extrem de buna pentru un meci oarecum sigur.

Clar am ales 3 meciuri care se disputau pe Digi Sport 1, 2 si 3, asta ca vream sa stiu exact ce se intampla in fiecare minut din joc, sa am control total asupra meciurilor.

Tin minte si acum: ora 9 seara, incep meciurile…se termina prima repriza la cele 3 partide si pe toate cele 3 bilete pariuri eram castigator, asadar se face minutul 60 unde la fel eram castigator, min 70 la fel, in minutul 80 deja imi planuiam cheltuirea banilor, totul era sub control si eram atat de entuziasmat ca rezultatele partidelor de fotbal sunt in favoarea mea, chiar imi venea sa iau televizorul in brate de fericire.

Pana cand…din minutul 85 si pana in 86 totul s-a schimbat, pe DS1 deja pierdusem biletul, pe DS2 am schimbat de indata ce am vazut ca am pierdut primul bilet…nu a mai durat 10 secunde ca si aici am pierdut. Clar incepusem sa ma enervez, asa ca am schimbat pe DS3, cand am vazut ca si acolo totul o ia razna imi venea sa arunc televizorul pe geam, sa nu mai aud de pariuri sportive niciodata, sa nu-mi mai doresc sa pun asemenea bilete.

Totusi a fost o seara norocoasa, asta pentru ca nervii m-au facut sa pun undeva la 6 milioane pe un singur meci cu cota 3, un meci care mi-a iesi tfara nici un fel de problema, un meci care m-a facut castigator, aveam pe plus undeva la 15 milioane, a doua zi mi-am comandat Samsung S3 nou nout.

Am jurat ca niciodata cand o sa pun la pariuri nu o sa mai urmaresc meciurile la televizor, exista un site de rezultate pariuri si acolo vezi exact toate rezultatele meciurilor care se desfasoara, sara sa mai fi nevoit sa te enervezi urmarind meciul la televizor.

Aceasta a fost una din povestile mele care m-a facut castigator. Ideea este ca daca nu risti nu castigi, eu am riscat totul si am castigat exact ce mi-am dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image