Cum sa ne imbracam de Craciun 2014 ! Ce tinuta preferam la club in seara de Craciun!

0

Dupa cum stiti, Caraciunul se face in familie..si daca se face in familie nu necesita o tinuta extravaganta, trebuie ceva lejer, ceva care se potriveste loock-ului nostru si ceva care ne prinde bine, eventual putin rosu pe noi nu strica sub nici o forma.

Insa pentru o tinuta de seara, de club…recomandam cu totul altceva, ceva sa iesim putin in evidenta, asadar avem pentru dumneavoastra idei atat pentru baieti cat si pentru fete:

In primul rand baietii trebuie sa poarte pantofi, excludem din start adidasii, acesti pantofi cu siguranta merge cu o pereche de blugi si o camasa, pe deasupra un sacou sport, cat despre culori nu parea avem ce sa spunem, fiecare le imbina cum pot iei mai bine, bineinteles ca nu putem sa combinam pantofii albastri cu blugii rosii si cu camasa neagra, trebuie sa avem putin concordanta intre aceste culorin. Cu siguranta mai avem o varianta pentru voi pe care am ales sa nu o mai spunem, doar sa va aratam, asadar varianta nr 2 o gasiti in poza de mai jos.

La fete treaba sta cu totul altfel si spunem de la inceput ca o tinuta de seara pentru club trebuie sa fie neaparat cu o rochita eleganta, ceva sclipitor, ceva cu care baietii sa spuna waaaaw, nu trebuie sa fie nici prea lunga dar nici prea scurta. Totusi trebuie sa ne gandim ca este seara de Craciun, asadar nu putem sa ne imbracam cu o tinuta piti, sa ni se vada jumatate din fund si sa aratam ce bune suntem.

Cuplurile in general merg si pe alta varianta, asortarea dintre ei este un lucru extrem de important, practic sa imbracati amundoi aceeasi culoare de blugi, aceeasi culoare la camasa…cu siguranta o sa iesit in evidenta si o sa fiti un cuplu superb.

Craciun Fericit 2014 si speram ca sfaturile noastre sa va fie de folos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image