Cauti gazduire Web in Romania? Afla de ce un server dedicat este optiunea optima

0

Daca te gandesti sa-ti initiezi o afacere in Romania, cu siguranta, stii ca prezenta online este obligatorie. Iata de ce, pentru a fi sigur mereu de protectia si securitatea datelor tale, si daca doresti o companie ce inchiriaza servere de incredere, alege serverele dedicate oferite de catre MegaHost.

De ce MegaHost?

MegaHost este o companie ce inchiriaza servere dedicate la cele mai mici preturi de pe piata. MegaHost activeaza si furnizeaza serviciile sale din anul 2005, astfel experienta de peste 10 ani a companiei, ne garanteaza calitatea serviciilor prestate.

Compania ofera suport tehnic 24 de ore si servicii de web hotsing: servere VPS, servere dedicate si inregistrare domeniu la cele mai bune preturi.

De ce un server dedicat?

Un server dedicat este solutia pentru toti cei care apreciaza siguranta si viteza. Un server dedicat este un server ce este folosit de catre un singur client, gazduindu-i toate site-urile. Anume din faptul ca gazduieste un singur client, serverele dedicate devin alegerea majoritatii celor care au nevoie de siguranta, stabilitate si confort.

Spre deosebire de alte tipuri de servere, serverele dedicate tot spatiul si latimea de banda apartin clientului.

Exista cateva situatii in care un server dedicat este necesar:

• afacerea ta este singura sursa de venit. Daca afacerea ta este singura sursa de venit, atunci, fara ezitare trebuie sa ai grija si sa investesti in ea. Pot aparea diferite situatii in mediul online, iar daca fiecare minut pe site-ul tau te costa un client sau mai multi, atunci nu merita sa risti cu hosting-uri partajate.
• te gandesti sa iti extinzi afacerea sau deja e la proportii mari? In acest caz, ai nevoie de mai multe servicii aditionale oferite de catre serverele dedicate, precum securitate sporita, modificari ale sistemului de operare, backup.
• daca cunosti perioade in care traficul poate ajunge la cote mai mari decat cele medii, obisnuite, un server partajat nu e solutia, deoarece in mediu, un server partajat este impartit intre cateva sute de utilizatori. In momente de cresteri ale traficului, nu vei putea obtine viteza si stabilitate la site-ul tau.

De ce un server dedicat oferit de MegaHost?

MegaHost ofera servere dedicate la pret redus si garanteaza o doza de flexibilitate mai mare in ceea ce priveste sistemul de operare, componentele software, anumite componente hardware cum ar fi memoria RAM, procesoarele, hard diskurile, placile de retea.

Serverele dedicate sunt propuse in 3 oferte, care vor satisface atat dupa calitatea serviciilor oferite, dar si dupa pretul acestora.

Clientul isi administreaza de sine statator partea de software de pe server, primind acces full root. In procesul de configuratie initiala, acesta obtine instalare OS, instalare si configurare firewall, PHP hardening, instalare Apache, PHP, MySQL.

Un server dedicat reprezinta cea mai buna optiune pentru siguranta online a afacerii tale. Daca esti in cautare de servicii hosting, MegaHost ti le ofera la preturi reduse, investitia facuta meritand din plin.

Beneficiile oferite de un server dedicat te vor ajuta in evolutia afacerii tale, atat cu efecte imediate, cat si de perspectiva si durata.

Fa-te vizibil acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image