Adrian Enache și fiica sa, concert peste hotare

0

Adrian Enache în vârstă de 52 de ani, are o fiică care s-a lansat în lumea TV, încă de pe vremea când era doar o mică prințesă. Diana, studentă la Drept, nu dorește să renunțe la viața de pe scenă, deoarece aici se simte cel mai bine. În acest moment, studenta la Drept, se pregătește să plece peste hotare cu recitalurile sale.

Diana solistă și fotomodel

Deși solistă de muzică, Diana a debutat cu numai două luni în urmă, ca fotomodel. Aceasta a prezentat creațiile designerilor Liza Panait și Flora Năstase. În același timp se pregătește intens pentru recitalul din Israel, pe care îl va susține în stațiunea Eilat, la începutul anului 2019. Desigur, Diana nu va fi lăsată singură, ci va fi însoțită de tatăl său Adrian Enache, frățiorul său David Mihnea și de Iuliana Marciuc. Cu acest prilej, frumoasa familie va vizita mormântul lui Iisus de la Ierusalim, mormântul Maicii Domnului şi Grădina Ghetsimani.

Primul turneu tată și fiică

Primul turneu tată și fiică, va fi făcut în luna martie 2019, în Canada, unde îi vor încânta pe români cu vocile lor. În acest turneu vor merge și Andreea Bănică și Mihai Trăistariu. În duet Adrian şi Diana au fost văzuți la emisiunea  ”Te cunosc de undeva”, în 2013, și apoi în 2015, la acelaşi show. Cel mai mare succes îl au împreună la nunți și spectacole în care cântă melodii din repertoriul internațional.

Mai sunt și alții… Cătălin Crișan, Aurelian Temișan

Cătălin Crișan este un alt interpret de muzică ușoară, care are cu ce se lăuda. Fiica lui, Daria, în vârstă de 18 ani, a participat pentru prima dată la Festivalul ”Mamaia Copiilor” în 2013. La vârsta de 14 ani, Daria a câștigat marele trofeu cu piesa ”Cerul e al meu” a lui Andrei Tudor.

Aurelian Temișan este un alt artist care se mândrește cu propriul copil. Fiica sa, Dora, în vârstă de 8 ani, a cântat împreună cu el la spectacolul ”Dan Spătaru, regele aplauzelor”, interpretând piesa ”Măicuța mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image