Andreea Marin e tristă pentru că Ștefan Bănică jr. va fi iar tătic?

0

În perioada când Bănică jr. anunța că va fi tătic pentru a treia oară și că acest lucru îl bucură foarte mult, Andreea Marin a fost văzută cu tristețea brăzdându-i chipul. În ținută sport, aceasta a colindat magazinele de lux, a mers la sala de sport și la salonul de înfrumusețare. Deși activă, Andreea părea destul de tristă. Acesta să fie oare motivul? Nimeni nu știe. Gurile rele ar spune că da. Mai mult decât atât, multă lume se întreabă de ce Ștefan Bănică jr. a făcut anunțul chiar de ziua fiicei lor Violeta. 

Între cele două anunțuri, cel cu ziua fiicei lor și cel cu vestea că va fi tătic pentru a treia oară, există un singur lucru comun. Acela că anunțurile sunt făcute de  Ștefan Bănică jr. Nașterea Violetei a avut loc în urmă cu 11 ani, pe vremea când era căsătorit cu Andreea Marin. Cel de-al doilea anunț cu nașterea celui de-al treilea copil, a fost făcut anul acesta, când fiica lui împlinea 11 ani. 

Ce e comun între cele două?

Atât Andreea, cât și Lavinia au fost nevoite să facă tratamente de fertilizare pentru a putea avea copii. De asemenea, amândouă au rămas însărcinate după 30 de ani. Andreea la vârsta de 32 de ani, iar Lavinia la vârsta de 34 de ani. Iată ce a declarat Andreea în urmă cu 11 ani pentru revista ”Ce se întâmplă doctore?”:  ”Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze”. 

Iată că acum, Andreea se bucură de fiica ei, care între timp a crescut, ajungând o frumoasă domnișoară. Probabil că Andreea nu este supărată de faptul că Ștefan va deveni din nou tată. Ci pentru faptul că anunțul a fost făcut chiar de ziua fiicei lor. Având în vedere că sâmbătă împlinește 44 de ani, Andreea arată foarte bine. Chiar dacă în weekend, aceasta a avut nevoie de sală, tratament și shopping de lux. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image