Captain Marvel – Primul film Marvel cu o supereroină

0

Salut, Prieteni! Nici nu ne-am saturat de Iron Man, Spider Man, Hulk, Thor si alte personaje care au reusit sa salveze planeta de n ori, ca acum a mai aparut un nou personaj marca Marvel, insa de data aceasta avem in prim plan o supereroină, discutam despre Carol Danvers, un personaj fictiv din benzile desenate care a fost creat de mai bine de 40 de ani.

Carol Danvers este iubita lui Captain Mar-vell, acesta este un super-erou fictiv care apare in cartile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics . Personajul a fost creat de scriitorul-editor Stan Lee și proiectat de artistul Gene Colan și a apărut pentru prima oară în Marvel Super-Heroes # 12 (decembrie 1967).  In film, Carol Danvers ii preia structura genetica a iubitului in urma unui accident distrugator. Ce se va intampla, ramane de vazut dupa ce vom vedea filmul.

Filmul se numeste „Captain Marvel” si este facut in regia lui Anna Boden si Ryan Fleck. Premiera in Romania va fi pe data de 08.03.2019, pana atunci ne putem bucura doar de trailer.

UPDATE: Filmul are un buget estimat de 152 de milioane USD, ceea ce inseamna foarte mult chiar si pentru un SF. In urma acestui buget cu siguranta o sa vedem ceva frumos pe ecranele din cinema. Ramane doar sa asteptam premiera filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image