Dacă nu ești un milionar, nu renunța la speranța ca vei deveni unul într-o zi. Notează motivele pentru care nu esti inca un milionar și incepe sa faci modificări, care te va transforma dintr-un om obișnuit intr-o persoana bogată si cu stabilitate financiară.

1. Nu esti propiul tău șef

Deși nu exista nici o garanție faptul ca ai propia afacere o sa te facă sa ajungi un milionar,totusi șansele sa ajungi unul cresc substanțial;in prezent nici o slujba nu te plateste cu 1000000 lei.

Nu renunța la job-ul actual pentru a-ti porni o afacere,in schimb incearcă sa le duci paralel,o să ai o stabiitate financiară mult mai puternică.

2. Nu riști!

Nu a ajuns nimeni milionar fără sa riște.Asta nu inseamna ca trebuie sa iți arunci toți banii într-un pont pe care l-ai auzit de la un veciun,ci trebuie sa investești calculat.

3. Nu acționezi!

In fiecare zi îți vine o idee bună,dar ți se pare imposibil de realizat ?Ai avut vreun vis in care credeai,dar ai fost demoralizat de criza economică sau de prietenii atotcunoscători?Atunci nu vei avea șanse sa ajungi milionar.Persoanele care au reușit financiar nu au așteptat ci au actionat imediat cum au gasit o idee de afacere profitabilă.

4. Nu reușești sa iti manageriezi banii

Daca esti genul de persoană care astăzi primește salariu,iar peste 1 săptamană ai ramas aproape pe zero este clar ca faci parte din cea mai mare categorie de oameni adica 69% din populație,iar direcția în care te îndrepți nu este una profitabilă.O metodă de economisire si control pe care poți sa o aplici este metoda celor 6 luni;această metoda spune ca daca iti pierzi slujba si poți sa trăiești 6 luni făra sa lucrezi inseamnă ca ai o stabilitate financiară.

5. Nu iți stabilești obiective clare

Ai nevoie de obiective clare pentru a-ți ușura munca in drumul spre bani.În acest fel vei ști încotro să
te îndrepți, care este următorul pas, iar dacă ceva nu funcționează așa cum ați plănuit, va fi mai ușor să vedeți unde ați greșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image