Cum, cand si de ce este bine sa interpretam semnele si predictiile astrologice?

0
horoscop 2020 ucoz

Ai fost vreodata atat de curios cu privire la viitorul tau, incat ai fi acceptat orice fel de sfaturi si de predictii care ar avea sanse sa se adevereasca? Nu vorbim de clarvazatori sau persoane care pur si simplu nu isi fondeaza afirmatiile pe nicio baza solida, ci despre oameni care iau in calcul numeroase posibilitati, schimbari ale pozitiei planetelor, cuadraturi si alte alinieri care pot schimba intr-un fel sau altul destinul. Asadar, fiecare dintre noi se naste sub un semn zodiacal, si, urmarind cu atentie ceea ce se prezice la horoscop, ai sanse sa te feresti de pericolele care te pandesc si sa te bucuri din plin de oportunitatile nou aparute.

Ia in serios horoscopul intocmit de un astrolog renumit

In general, predictiile astrologice se fac fie pe perioade foarte scurte de timp, adica pentru urmatoarele zile sau pentru intreaga saptamana, insa nimic spectaculos nu se poate intampla decat in cazul unei eclipse sau a unui fenomen mai deosebit, sau pe un an de zile. Astrologii au alcatuit horoscopul 2020, l-au postat pe Ucoz.ro pentru ca oamenii sa stie la ce sa se astepte. Poate ca acesta este un an bun pentru cariera, pentru a intalni marea dragoste, pentru a concepe un copil sau pentru a incepe niste studii. Numai citind previziunile zodiacale iti poti face o parere de ansamblu si poti chiar retine sau nota anumite date in acest sens!

In general, cei care sunt pasionati de astrologie, citesc nu numai previziunile pentru zodia lor, ci si pentru cunoscuti – partener de viata, parinti, soti, parteneri de afaceri – pentru ca, stim cu totii, destinele ne sunt strans legate mai ales in cazul in care convietuim sub acelasi acoperis. Fie ca esti Pesti, Berbec, Taur sau Leu, Fecioara, Scorpion, Balanta sau Rac, Varsator, Capricorn, Gemeni sau Sagetator, ia in serios aceste previziuni si vei vedea ca, daca esti mult mai bine informat, faci fata cu brio provocarilor vietii!

Si, ca sa iti raspunzi intrebarilor pentru care ai intrat sa citesti aceste informatii foarte utile – cum interpretezi semnele si previziunile astrologice? Le iei ca atare! Acele persoane care au conceput predictiile s-au bazat pe niste miscari ale planetelor, pe niste dovezi palpabile ca ceva urmeaza sa se schimbe in viata ta, nu incerca sa rastalmacesti pana si predictiile! Cand este bine sa consulti horoscopul? Zilnic, daca ai timp, daca nu, macar saptamanal sau lunar. Arunca cate o privire pe horoscopul anual ori de cate ori ai timp si vezi in ce perioada te situezi si care erau previziunile care te interesau. De ce este bine sa consulti ceea ce iti spune astrologul? Daca nu pentru a te pune in garda in anumite privinte, macar pentru amuzament! Asadar, nu te gandi ca iti vei schimba radical viata daca vei incepe sa citesti zi de zi previziunile astrologice, insa o schimbare in bine tot vei vedea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image